Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسعود منصور، پنجشنبه در آیین افتتاح پروژه آبخیزداری و کنترل سیلاب حوزه آبخیز دروازه قرآن شیراز، بحث پیشگیری در حفظ منابع پایه آب و خاک و کنترل بحران‌های سیلابی را همانند پیشگیری در درمان بسیار اثرگذار دانست و افزود:همچنین با انجام عملیات آبخیزداری می‌توانیم ۵۷۰ متر مکعب آب را به سفرهای آب زیرزمینی نفوذ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: قطعا کار آبخیزداری می‌تواند ۲ هدف تقویت منابع آبی و حفظ خاک را محقق کند که برای انجام این کار نیازمند حمایت تمام مجموعه‌ها هستیم.
او اظهار داشت: با توجه به وقوع سال‌های متعدد در کشور در سال گذشته، با پیگیری‌هایی که انجام شد از محل اعتبارات سال ۹۸ در ۱۱ استان کشور انجام اقداماتی برای پیشگیری از وقوع سیل در دستور کار قرار گرفت تا اثرات این اقدامات را مردم بتوانند در جریان بارندگی‌های امسال مشاهده کنند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیان کرد: بر همین اساس در این ۱۱ استان در ۲۴ حوزه و ۲۸۰ هزار هکتار از مهم هدفگذاری شد که عملیات اجرایی این پروژه‌ها در ۶ ماه نخست امسال آغاز شد و طی ماه‌های مهر و آبان به اتمام رسید که یکی از پروژه‌های اولویت‌دار ما طرح آبخیزداری و کنترل سیلاب حوزه آبخیز دروازه قرآن شیراز بود.
منصور افزود: با مجموع این اقدامات، ۲۳۸ میلیون متر مکعب کنترل سیلاب و ۲ میلیون متر مکعب تله اندازی رسوب در این ۱۱ استان انجام شد.
وی گفت: ۶ سازه‌ای که در پروژه آبخیزداری دروازه قرآن ایجاد شده می‌تواند به میزان ۲ میلیون متر مکعب کنترل سیلاب داشته باشد که عدد قابل توجهی است.
او اضافه کرد: این کار از یکی اقدامات ضروری است اما عملیات تکمیلی آن نیز به عنوان یک پارک آبخیز باید اجرا شود تا آثار آن پایدار بماند و با ایجاد فضای سبز یک منطقه تفرجگاهی برای استفاده شهروندان ایجاد شود.
پروژه آبخیزداری و کنترل سیلاب حوزه آبخیز دروازه قرآن شیراز به نام سردار شهید قاسم سلیمانی، با شش بند سنگ ملاتط و اعتباری بالغ بر ۱۷۶ میلیارد ریال اجرا شده است.

دروازه قرآن شیراز در پنجم فروردین ۹۸ شاهد سیلاب بود که ۲۱ نفر از شهروندان و مسافران نوروزی در این سیلاب جان باختند و خسارت های زیادی به بناها و خودروها وارد شد.

برچسب‌ها قاسم سلیمانی دشتکی سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور شیراز سیل فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاسم سلیمانی دشتکی سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور شیراز سیل فارس قاسم سلیمانی دشتکی سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور شیراز سیل فارس اخبار کنکور دروازه قرآن شیراز کنترل سیلاب متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل