Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عنایت‌الله رحیمی، پنجشنبه در آیین افتتاح پروژه آبخیزداری و کنترل سیلاب حوزه آبخیز دروازه قرآن شیراز افزود: بیش از سدسازی می‌توانیم آبخیزداری را در استان ترویج دهیم تا استان از مزایای آن بهره‌مند شود و اجرای این پروژه و پروژه‌های مشابه می‌تواند از وقوع فجایعی همچون سیل فروردین ماه ۹۸ در شیراز جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار داشت: از متولیان امر و مسئولان هم انتظار است که اجرای پروژه مشابه در  شهرک سعدی هم در دستور کار قرار گیرد تا بتوان از میزان خطر احتمالی وقوع سیل در این منطقه نیز کاست.
وی بیان کرد: پروژه آبخیزداری حوزه آبخیز دروازه قرآن با یک دیدگاه کاملا علمی اجرا شده که حداکثر دوره برگشت در این پروژه ۵۰۰ سال و حجم خروجی لوله انتقال آب هم ۶۷ متر مکعب پیش‌بینی شده است.
او اظهار داشت: این در حالی است که پیش از این دوره برگشت ۲۵ تا حداکثر ۵۰ سال و حجم خروجی آب نیز ۱۴ متر مکعب در نظر گرفته شده بود.
استاندار فارس افزود: با اجرای طرح تکمیلی در قالب جنگل‌کاری، پارک و فضای سبز، یک محیط مناسب برای استفاده شهروندان ایجاد شده و ما نیز از این اقدام حمایت خواهیم کرد.
پروژه آبخیزداری و کنترل سیلاب حوزه آبخیز دروازه قرآن شیراز به نام سردار شهید قاسم سلیمانی، با شش بند سنگ ملاتی و اعتباری بالغ بر ۱۷۶ میلیارد ریال اجرا شده است.

پنجم فروردین سال ۱۳۹۸ بارش باران در کمتر از ۱۰ دقیقه در دروازه قرآن شیراز سیلاب شد و جان بسیاری از هموطنان و شهروندان شیرازی را گرفت و طعم نوروز را تلخ کرد.

بارشی سهمگین به یکباره ۱۸ میلی‌متر آب را از کوه‌های اطراف شیراز روان کرد که خودروهای پارک‌شده و در حال تردد را در کام کشید و آن‌ها را پس از طی مسافتی روی هم انباشته کرد.

وقوع سیل در پنجم و ششم فروردین ماه ۹۸ در شیراز، جان ۲۱ نفر را گرفت و افزون بر یکصد نفر را مصدوم کرد، جز این، بسیاری از افراد در این سیل منازل خود را در محله سعدی و زمین های پایین دست سیل از دست دادند و به بیش از ۵۰۰ خودرو آسیب وارد شد.

برچسب‌ها منابع طبیعی و آبخیزداری شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی فارس منابع طبیعی و آبخیزداری شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی فارس اخبار کنکور دروازه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۶۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبرسانی به اراضی دهدشت غربی نیازمند یک هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: 17 سال پیش پروژه آبرسانی به اراضی دیم دهدشت غربی آغاز شد، ولی هنوز تکمیل و به بهره‌برداری نرسیده است، هرچند در دولت سیزدهم سرعت عملیات اجرایی تسریع داده شده است.

وی اعتبار مورد نیاز پروژه را یک‌هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پروژه ملی تأمین آب اراضی دهدشت غربی از طریق رودخانه مارون با هدف تأمین 49 میلیون متر مکعب آب مورد نیاز 5 هزار و 500 هکتار اراضی دهدشت غربی در محدوده شهر سوق، روستاهای لیربزرگ، لیرکوچک، چنگلوا و بوا در سال 87 کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن در خرداد سال 90 شروع شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این پروژه آب مورد نیاز 3 هزار و 322 هکتار به صورت تحت فشار و 2 هزار و 325 هکتار دیگر را به صورت ثقلی تأمین می‌کند و در صورت افتتاح و بهره‌برداری از آن، شاهد اشتغال 5 هزار نفر هستیم.

به گزارش تسنیم، دهدشت غربی با مساحت هفت هزار هکتار، از نظر زمین کشاورزی غنی و مساعد بوده، اما به علت مرتفع بودن آن نسبت به رودخانه‌های مجاور، با کمبود آب مواجه است و ماهیت تپه ماهوری این دشت نیز سبب بروز مشکل در امر آبیاری آن شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند